The Rockin ' Giants

Rock & Roll betovert al tientallen jaren muziekliefhebbers over de hele wereld en als het gaat om authentieke rock & Roll geluiden, is er geen betere band dan The Rockin' Giants. Deze Nederlandse Rock & Roll band, heeft niet alleen het energieke en rebelse karakter van het genre nieuw leven ingeblazen, maar heeft ook een uniek eigen geluid gecreëerd en het publiek betoverd met hun opwindende optredens.

The Rockin' Giants bestaan uit vier getalenteerde leden:

Ron van Vliet - zang en slaggitaar

Mitchel van Vliet - leadgitaar

Pieter Baas - contrabas en zang

Arthur van Schendel - drums en zang

Samen mengen ze moeiteloos de verschillende subgenres van Rock & Roll, zoals o.a. Rockabilly enz, en creëren ze een verfrissend en dynamisch geluid dat een eerbetoon is aan de wortels van de Rock & Roll muziek. Een van de meest opmerkelijke kwaliteiten van de band is hun vermogen om het publiek terug te voeren naar "de gouden eeuw van Rock & Roll".

Hun muziek herleeft de essentie van pioniers als Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash Jerry Lee Lewis, Cliff Richard enz. terwijl ze ook hun eigen innovatieve stijl doordringen. The Rockin' Giants staan bekend om hun aanwezigheid op het podium. De liveshows zijn vol energie, enthousiasme en een aanstekelijke passie voor de muziek die ze maken. De bandleden zijn niet alleen bekwame muzikanten, maar ook natuurlijke entertainers, die moeiteloos in contact komen met hun publiek en een onvergetelijke ervaring voor fans creëren. De impact van de Rockin' Giants op de rock & roll-scene gaat verder dan hun opmerkelijke muziek. Ze zijn ambassadeurs van het genre geworden, waardoor de interesse in rock & roll bij nieuwe generaties nieuw leven is ingeblazen en ouderen zijn herinnerd aan de tijdloze aantrekkingskracht van het genre. Hun toewijding aan het behoud van de geest van rock & roll komt tot uiting in alles wat ze doen, van hun muziekvideo's tot hun live optredens. Ze bewijzen dat de geest van Rock & Roll muziek nog steeds springlevend is en ze zijn vastbesloten om het de komende jaren helder te houden.

Dus als je klaar bent voor een muzikale reis die je terugvoert in de tijd en je ook opwindt met een moderne twist, dan zouden The Rockin' Giants bovenaan je lijstje moeten staan. Maak je klaar om te Rock and Rollen.


Prijs op aanvraagKOOP NU JE TICKETS

Videoclip The Rockin ' Giants