Frans Ashwin

De zangcarrière van Frans Ashwin ging op 19 jarige leeftijd van start. Toen won hij een paar talentenjachten en dat veranderde voorgoed zijn leven. Eerst deed Frans Ashwin een klassieke opleiding aan de Haagse Muziekschool om daarna een opleiding "lichte muziek" te doen. 2 jaar lang heeft Frans daar les gekregen van de alom bekende Hans Vermeulen.
Talentenjacht succes.

In 1988 wist hij in de voorrondes van de Henny Huisman soundmixshow met het nummer "Stand by me" door te breken. Helaas wist hij in de finale niet de eerste plaats te verkrijgen.
Het jaar daarna wist hij bij Veronica's sterrenjacht op de 2e plaats te komen. Dit met een krachtige vertolking van Tom Jones.
Frans Ashwin is ook geen onbekende artiest in het buitenland, zo heeft Frans al meermaals opgetreden in het spaanse Benidorm in cafe "Gat van Nederland" en cafe "Carla's trefpunt".
Eveneens in Liverpool en Manchester, in Aken en in Antwerpen. Het moge duidelijk zijn dat Frans Ashwin een zanger is met internationale ervaring en allure.Prijs op aanvraag

KOOP NU JE TICKETS

Videoclip Frans Ashwin